srijeda, 14. svibnja 2008.

Neprijatelji grupe T.N.T.
Gumiflex
Gumiflex je bitno opasniji, uporniji i učinkovitiji neprijatelj grupe TNT
Zahvaljujući gumenom licu, može vršiti pljačke a da ga poslije više nitko ne prepozna, jer mijenja oblik lica (i tijela) u koji god želi.








Margot
Margot je superšpijunka inspirirana likom Modesty Blaise, najdugovječniji neprijatelj Grupe TNT. Susreću se s njom od prvih brojeva. Radi za onoga tko vise plaća. Susreti s njom su kada je u pitanju uglavnom pronalaženje velikog bogatstva, uglavnom u nakitu. Uspješno zavodi Alana Forda, iako joj se ne odupiru puno niti ostali članovi grupe TNT.






Superhik
Superhik je najveći neprijatelj Grupe TNT. On krade od siromašnih i nemoćnih da bi dao bogatima; usporedba sa Robin Hoodom je neizbježna. Po danu je čistač i zbog toga ne voli siromašne ljude jer oni bacaju smeće posvuda. Doživio je nesreću u kojoj se zamalo utopio u tisućama litara alkohola iz neke tvornice. Tada je dobio veliku moć i u stanju je svakoga savladati svojim alkoholnim zadahom. Najjače mu je oružje smrtonosni zadah. Koristeći se novom mogućnošću, postaje superjunak bogataša, jer je njegov moto: uzmi sirotinji da bi imali bogati.






Beppa Jozeph
Beppa Jozeph je ženski lik (životna ljubav Superhika) - također je svojevrsni neprijatelj grupe TNT. Krasi ju impozantna veličina, bradavica na nosu i trodnevna brada.











Arsen Lupiga
Arsen Lupiga je lopov sa stilom koji na nevidljiv i tih način pljačka, pri čemu prije pljačke žrtve otruje arsenom.





Ljeponoga Betty
Leponoga Betty je ljepotica koja osvajanjem muškaraca krade njihove imetke, njezina baka je osvojila srce Broja 1, zato je i upletena sa grupom TNT.











Barun Vurdalak
Barun Vurdalak upliće se slučajno u poslove grupe TNT napadajući ih u želji za pijenjem ljudske krvi. Vođa je bande vampira.













Trio Fantastikus
Trio Fantastikus - čine ga Konspirator, Dr.Alsar i Stampel - sasvim neobična grupa pljačkaša banaka.










Veliki Cezar
Veliki Cezar - nekad desna ruka Broja 1 i voditelj poslovnice u L.A. koji ga je izdao i time navukao bijes i vječnu mržnju i progon od strane grupe TNT. Često se pojavljuje u kombinaciji s nekim od negativaca u ulozi savjetnika. Njegovo najače oružje je dugogodišnja suradnja s grupom TNT koja mu omogućuje dobro poznavanje metoda rada grupe i predviđanje svakog njihovog koraka unaprijed i to ga čini neuhvatljivim. Okružen je zvijerima, gorilom Theodorom, crnom panterom Betty, psom Teddyem, a za njega rade izumitelj Lamp, te Bobova braća, Tim, Tom i Tumb.

Nema komentara: